GyereXerelem? Szex? mind2... "Szex on dö bi(t)cs"

A blog a fiatalságom morzsáiról szól, a lányokról akikkel kapcsoaltba kerültem. :) Lehet belőle tanulni, vagy nem. Lehet rajta nevetni, vagy nem. Nagyvonalakba' ennyi. :) [...] Sajnos elég lassan haladok, de a havi 1 poszt megvan:D So sorry, mindenkitől. Nyáron valamivel több sztori lesz. :)

Linkblog

Most akkor mi is van?

2009.11.26. 13:27 | S.V. | 6 komment

Hívott a csajom, azt kérdezte, hogy nem haragszom-e, amiért nem aludt nálam. hát mondom, nem, de belül kicsit másképp gondoltam a dolgot, akkor pl. nem kellett volna mással szexualizálnom, de erről ugye neki nem feltétlenül kell tudnia.

 

Mikor mondtam, hogy nem sérültem be rá, nagyon megörült, és ez az eufória végigkísérte az egész napunkat. Nem nehéz örömet okozni egy lánynak, tényleg csak pár szép szó, vagy egy kis odafigyelés, becsicskulás, aztán már azt hiszi, hogy a kezében vagy. mondjuk, félig-meddig a kezében is voltam, csak igen komolyan zavart, hogy a puncijához nincs közöm.

 

Megnéztünk egy fantasztikus nyálas csöpögős filmet, amin mellesleg el is aludtam, de ezt szerencsére ő nem vette észre, mivel a mellkasomon feküdt.

 

Sokat beszélgettünk és az jött le, hogy kicsit beteg a csaj, agyilag,... És ahhoz képest, hogy szűz elég rendesen mászott rám, de amint a puncijához nyúltam mindig elvette onnan a kezem. Nem gyengén felment bennem a pumpa, mikor harmadszorra is eljátszotta, pedig nyomtam neki a szokásos szöveget, - hogy „nyugi”, „ne félj” „nem fog fájni” és a „szeretlek” is elhangzott, - mert úgy éreztem, hogy a kapcsolatunk már van olyan szinten, hogy „továbbfejlődhessen”, meg, hogy ne kelljen már mással kúrnom.

 

Ezt a dolgot viszont úgy éltem meg, mint egy elutasítást, azt gondoltam is magamba, hogy hazakísérem és szakítok vele, mer' ennek így nincs sok értelme. engem ne utasítgasson már el senki, basszameg, meg ne játsszon, mer' azt nem csippolom. oké, hogy szűzcsajt nem 1-2 hét alatt kell ágyba vinni, de ekkor már kb. 2 hónapja jártunk, vagy talán több.

 

Mikor már épp öltözni készültem, és menni akartam, minél hamarabb túl lenni a dolgon, váratlanul elkezdett csókolgatni, és az alsógatyám felé orientálódott a kezével, meg a fejével is. hát, adjunk esélyt a dolognak alapon nem ellenkeztem.

 

Elég rendesen látszott rajta, hogy először csinálja, de valamikor el kell kezdeni, más kérdés, hogy nem szeretem, ha rajtam tanulnak. ez olyan, mint mikor egy kezdő orvos műtene, arra se szívesen bízod rá az életedet. Egészen addig semmi probléma nem volt, amíg azt nem gondolta, hogy neki most valami nagyot kell alkotnia, de mikor hátrahúzta a bőrt teljesen, és elkezdte rángatni. Ráadásul a körme is bejátszott a képletbe, akkor a'szittem szólok neki, hogy menjen el valami tanfolyamra, tanuljon vibrátoron, vagy valami, mert ez így katasztrófa...de mikor szólni akartam bekapta és az már egy fokkal jobb értés volt. vagy mondjuk úgy, hogy próbáltam élvezni a műveletet. végül is több volt a jó érzés, mint a rossz.

 

[…] Szóval, próbáljatok már ti is kicsit, óvatosak lenni, mert nem csak nektek kellemetlen, ha mi elbaszunk valamit, vagy félig szárazon tesszük be, hanem mi is beszopjuk, ha bénák vagytok. Persze, lehet mondani, hogy mindenki mást szeret és másképp, de ha a szopás után mondjuk kicsit kisebesedik a szerszám, vagy pirosabb lesz, mint kéne, akkor elbasztatok valamit elég rendesen, csak nem szóltunk miatta...egy (vagy két) nap alatt úgyis elmúlik. […]

 

Ezután az akció után próbáltam meg a csajokat óvatosan irányítani, és elmondani finoman, hogy lenne jobb a dolog. [...] na persze, kizárólag csak úgy, hogy azt érezzék, eddig is jó volt, mert ha rájönnek, hogy szar, akkor elmegy az önbizalmuk valószínűleg, és azon lehet görcsölni, hogy újra legyen.

 

[…] A bő nyállal duma, nem csak olyan szófordulat, mert ha szinte nyál nélkül csináljátok, az fos. inkább ússzon a nyálba a dákó.

a másik, meg, hogy hiába van a pornókba az, hogy megfogják a pornóribancok a csávó faszát és elkezdik rángatni, a valóságba ez kellemetlen érzés tud lenni (de ezt majd kifejtem később...) [...]

 

Mindezek ellenére, hogy átéltem életem legszarabb orális élményét nem vágtam ki a csajszit, mert legalább próbálkozott, és az már valami. Láttam, hogy csak fél és meg van ijedve a szituációtól, és nem hülyíti a fejemet, szóval akarja a dolgot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr521553828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2009.11.27. 10:01:39

van itt pár nagy igazság, bár azt is meg kell jegyezni, hogy a mai lányok/nők többsége már tanulékony

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.11.30. 12:09:36

@hzizi: nem ám a párját fogod Zizi, meglett férfi létedre. Te is tudod, hogy a dolgok marhára nem így működnek mint ahogy Sebastian leírja.Ennyire lelketlen nem lehettél fiatal suhanc korodban(vagy is remélem)

S.V. 2009.11.30. 21:56:48

mér' nem így működik? :)

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2009.12.01. 07:54:22

Ha minden húszon éves faszi/fiú így gondolkodik, az nagyon gáz. A női nem legmagasabb fokú megalázása és kihasználása, ahogy róluk beszélsz. Még kúrás is nagyobb tisztelettel beszél a nőkről akiket kúrogat.

Azért mondtam, hogy csak a sztorid végére érve szeretnék véleményt mondani rólad, mert tudni akarom a kifejletet és csak utána ítélkezni. Mert vmi biztos történt amiért így beszélsz a nőkről.

S.V. 2009.12.01. 19:42:00

igyekszem mindig úgy beszélni, ahogy akkor, abban a szituban éreztem :)

nem tudom mennyire volt érzékelhető, de az elején "finomabban" írtam, most valamivel durvábban :] aztán...ki tudja, hogy a többi posztban mi lesz :]

S.V. 2009.12.01. 19:48:46

...volt egy poszt, ahol hangvételt váltottam, szerintem megtalálod, ha akarod =)
Címkék: szopás barátnő orális szex elutasítás csajom romantikus film majdnem szakítás majdnem szex béna szopás
süti beállítások módosítása