GyereXerelem? Szex? mind2... "Szex on dö bi(t)cs"

A blog a fiatalságom morzsáiról szól, a lányokról akikkel kapcsoaltba kerültem. :) Lehet belőle tanulni, vagy nem. Lehet rajta nevetni, vagy nem. Nagyvonalakba' ennyi. :) [...] Sajnos elég lassan haladok, de a havi 1 poszt megvan:D So sorry, mindenkitől. Nyáron valamivel több sztori lesz. :)

Linkblog

baszki beszarok baz'meg..

2009.11.13. 01:51 | S.V. | Szólj hozzá!

Elalvás előtt gondoltam benézek ide. Lassan kész vagyok a dolgozattal, azt kéne már valamit írni ide is, nehogy leszokjatok rólam. Bár látom, hogy egyelőre azért látogatjátok a blogomat, pedig kurvára nincs semmi új poszt.

 

Megnéztem a statisztikát, és láttam, hogy milyen kereső kifejezésekkel találják meg a noobok (na meg az arcok) a blogomat.

 

„másik lány csókja álom          

elelvezes         

unokatestvér   

foghatom e a baratom feneket meg csokoloz   

elélvezett punci            

puncinyalás.hu

punci elélvezése          

bi csajok randi            

mell csók        

szexi csajok elélveznek           

unokatesvér szex         

unokatestv      

szexisztorik.blog.hu     

osztálykirándulás punci            

puncinyalás     

lányok elélvezése        

szuz csajt durvan kurjak          

Szép cici csók

miért nedves a lányok bugyija 

gömbölyded pinák      

van egy kibaszott jo csajom es minden nap szexelek   

egy jo kis punci+nyalas           

szex”

 

Baszki, ez nagyon meredek. Nem gondoltam volna, hogy ilyen beteg dolgokat írnak be a gógliba meg a szörcsingelőszájtokba. Igazából, nem is ez a megdöbbentő, hanem, hogy ezekkel a szavakkal meg lehet találni a blogomat. Nem túl nájsz…

 

Mi vezethet valakit odáig, hogy egy szűz csajt durván akar kúrni, vagy ezt akarja nézni? Fingom sincs róla, de asszem’ nem akarom megismerni az emberünket, enyhén agyhalot tlehet, hanyagolhatja a blogomat egész nyugodtan, mer’ az ilyen lowokat nem csippolom.

 

A „miért nedves a lányok bugyija” arcot csippolom, elvégre ezért is van a blog, hogy valamire tanítsa már a kispöcsöket.

 

A „van egy kibaszott jo csajom es minden nap szexelek” csávonak meg kurvára nem hiszem el, hogy van egy kibaszott jo csaja es minden nap szexel.

 

A barátod seggét meg nyugodtan fogdossad, de csak óvatosan, mer’ én pl. utálom, ha a segglyukam környékén matattok. ;) na jó éjt, have fun

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr81521650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: bazmeg beszarok baszki új poszt beteg emberek
süti beállítások módosítása