GyereXerelem? Szex? mind2... "Szex on dö bi(t)cs"

A blog a fiatalságom morzsáiról szól, a lányokról akikkel kapcsoaltba kerültem. :) Lehet belőle tanulni, vagy nem. Lehet rajta nevetni, vagy nem. Nagyvonalakba' ennyi. :) [...] Sajnos elég lassan haladok, de a havi 1 poszt megvan:D So sorry, mindenkitől. Nyáron valamivel több sztori lesz. :)

Linkblog

Összefoglaló, a picsába: Kezdeményezés a nőkkel

2010.01.29. 20:52 | S.V. | 5 komment

Na, ennek a posztnak az a sztorija, hogy írni akartam egy kommentet, ami több volt, mint egy oldal erre rosszkor nyomtam egy bekszpészt, azt elszállt az egész. Eddig kevés szó esett az ismerkedésről, a kontaktusteremtésről, de most pótolom ezt a hiányosságot, reméljük. ;)

Szóval, az első és egyetlen szempont, ami meghatározza az egész szituációt, meg a történet folytatását is, hogy mit is akarunk a leányzótól. Csak egy kis kalandot, egy kis csókpartyt, szexet vagy valami hasonló kielégítő dolgot, vagy komoly, hosszabb kapcsolatot; szerelmet, társat találni.

Ami nem elhanyagolható dolog még, hogy a lány mit akar. Ha már sikerült kapcsolatot teremteni a kiszemelt példánnyal, akkor őt is nagyjából ebből a két szempont közül valamelyikbe lehet besorolni. Bár a csajoknál ez nem ennyire egyértelmű, és beszélgetés közben is alakul a véleményük, összképük rólunk. Nekünk kb. eldöntött a cél, általában.

Akkor kezdjük is. Ugye az első lépés, hogy odamegyünk a lányhoz. Ezt nem baj, sőt kifejezetten pozitív, ha megelőzi egy kis szemezés, mosolygás vagy csak egy rövid összenézés. Az első szó, amit általában kiejtünk, az a "szia". Elég fontos szó. a Helló meg a Csá kifejezetten szar, meg nem is szeretem, és a csajok is jobban bírják a sziát, még ha nem is vallják be. A "szia csajszi" vagy hasonló köszönés meg kicsit sok, de akkor belefér, ha volt egy hosszabb szemezés, és a csaj megjelenése is okot ad erre, ha értitek, hogy mondom. :)

Erre ő is visszaköszön, esetleg vissza is kérdez, aztán már működik is a beszélgetés. Ha nem kérdez vissza, akkor kell találni egy tök áltagos témát. Ha iszik valamit megkérdezhetjük, hogy mi az, vagy ha gavallér arcok vagyunk meghívjuk még egyre, de annak is nagyon tudnak örülni, ha magunknak veszünk egy ilyet és jól megdicsérjük az ízlésüket. Nagyon szeretik a lányok, ha beszéltetjük őket. Különös egy összefüggés, de tényleg így van.

Kurvára igaza van Kártmennek abban a részben, mikor tanácsot ad a mozgássérült gyereknek, hogy hogyan is kell csajozni, szóval el lehet fogadni a Kártmen-dogmát, csak kicsit lájtosabban kell kivitelezni. Na, térjünk vissza, a rövid kis kitérő után.

Beszélhetünk még az egyetemről, mit csinál, hol dolgozik, dolgozik-e mellette, kivel van itt, mennyre fasza ez a hely (ne szídjuk a helyet, még akkor se, ha szar a buli, mert ő valószínűleg azért van itt, mert szereti a helyet...ehhez azért nem kell nagy ész, ugye), ja, és az sem utolsó, ha meg tudjuk dícsérni, hogy milyen szép franciára van kifestve a körme. Csodálkozni fog, hogy honnan tudjuk mi az a francia, és elmosolyodik, de szerintem ez is egy jópont.

Ha ül egy asztalnál, akkor ugye a "szia leülhetek?" duma a legalapvetőbb, ha rögtön el akarjuk hívni táncolni, az se baj, de akkor lehetőleg ne üljön. Mert egy vadidegen kevdéért nem fog felállni és főleg nem táncolni vele.

Kicsit visszakanyarodnék az elejére. Alapvető, hogy létezzen és éljen az emberben egy egoizmus, de ez az egoizmus ne látszategó legyen, mert az 50 kilós csávó, akik bizonygatják, hogy milyen erősek, apró disszonanciát fog kiváltani. Szóval, ha nincs az emberben egó, akkor azt a csaj is észre fogja venni, és Te is észreveszed, hogy észrevette, aztán abból "nagybeégés" lesz. Dzsí egyébként azt tanítja, hogy le kell szarni a beégést, mert mindenki beég párszor, és amúgy meg úgysem találkozol többet a csajjal igen nagy valószínűséggel, szóval, nem baj ha beégsz. Én azért nem szeretek. Bántaná az egómat. :) De ha nem kezd el az ember próbálkozni, akkor 20-25 évesen is ott fog tartani, hogy akivel ágybabújuk az csak a szüzessége lesz. Ekkorra már szerintem kialakul a skizofrénia nő nélkül, aztán, mint abba a gyökér filmbe a faszával fog beszélgetni az ember, vagy skizóbb esetbe a "szüzességével".

Folytatva az elemzést: Ha nem akarunk semmi komolyat a lánytól, akkor Dzsí haverom szerint a vetítés az igazi megoldás. Én is tudom javasolni a dolgot, bár sosem alkalmazom. A lényeg, hogy beadhatod a csajnak azt is, hogy kanadaiak a szüleid, Te meg svájcba tanulsz és tolod a PhD-dat, aztán ha hazajössz végleg szuperagysebész-miniszterelnök leszel. És mikor előkapod az 5800s telódat hozzá, akkor a dolog teljesen működőképes tud lenni, ha van egy kis vetítési tapasztalata az embernek. Persze belejátszik az is, hogy a lány mit akar. Ha komolyabbat, akkor is tud változni a véleménye időközben, ha látja mennyire izgalmas vagy illetve sikerül elhitetni Vele, hogy te is komolyat akarsz. Ez kicsit nehéz, de ha elég komolyan veszitek a "Vele" szavamat, akkor menni fog. Tehát, tisztelni kell és nagyon odafigyelni rá, megjegyezni amit mond, és visszaidézni, ha úgy adja magát a szitu.

Ha komolyat akarunk és ott állunk a tánctéren, akkor is meg KELL kérdezni, hogy van-e kedve táncolni, kivéve akkor, ha már szemeztetek előtte, akkor legávható, hogy akar. Tánc közbe kis beszélgetés, de még itt is fontos, hogy nem kell végigtaperolni a lányt tetőtől-talpig, kivéve, ha ő kezdeményez(get). Akkor aztán mehet rendesen a tudomány.

Utána meginni egy-két piát, és táncolni egyet újra. Akkor már lehet vagányabban "tolni", és ha rendesen sikerül befűzni a lányt, akkor annak a vége egy ÁGY, ha értitek, hogy mondom. Nagyon röviden sajnos most ennyi, de remélem használható lesz a poszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szexisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr731713440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.V. 2010.02.02. 16:42:42

igazán nincs mit, ha kérdésed van, lökjed.

a helyesírási hibákért so sorry de utólag nem javítom :D

r ! d 3 r · http://rider.blogozz.com 2010.02.03. 23:13:04

@Sebastian Valmont: igazából annyi, hogy helyszínek terén mi a helyzet? mi az ahol azért hagyjam ki a hódító hadjáratot, mi az ami elmegy, és mi a nagyon tuti? zépé kocsma gondolom elsőrangú...

S.V. 2010.02.05. 14:39:40

@r ! d 3 r: ha már konkrét helyszínről van szó, akkor a zépé tényleg tuti, de oda elég szakadt csajok járnak általánosságban. szóval, sokáig kell keresgélni és sok nagyon durva arcot kel lelviselni mire eljutsz az "igazihoz" :) szóval, inkább a Riót mondanám perfektnek.

A kocsmákat sose bírtam. Igen defektes csajok járnak oda szerintem, vagy társasággal van, akkor meg a kanok nem néznek rád jó szemmel, főleg, ha a barátaik :D

A morrison's2-ben viszonylag egyszerű a helyzet. Annyi csaj van, ha lepattintanak, akkor is marad még rengeteg. :) és ugye a választék is igen nagy.

A Tabu meg a Play vagy hasonló presztizsdiszkókba nehezebb a helyzet, de ha van tapasztalatod nem vagy esélytelen. :)

A legarcabb arcok meg még mindig a buszmegállót választják :) csak igen kevés esélyed van ott. szeritnem, az a legmeredekebb pálya.

Egyébként , csak akkor kell kihagyni, ha pasival van.

S.V. 2010.02.05. 14:44:03

eszembejutottak még helyszínek, meg lehetőségek, de azokat sose próbálnám. Ilyen például az internetes-társkeresőcucc. vannak ismerőseim akik így találtak társat, de elég nyomoréknak tartom. szóval, az így legyen az utolsó lehetőség :D

a másik necc az osztálytárs, de ezt most nem részletezem, mert nemsokára erről fog szólni egy pár poszt :D
Címkék: buli lány party ismerkedés csajozás kezdeményezés egyéjszakás kontaktus barátnő szerzés
süti beállítások módosítása