GyereXerelem? Szex? mind2... "Szex on dö bi(t)cs"

A blog a fiatalságom morzsáiról szól, a lányokról akikkel kapcsoaltba kerültem. :) Lehet belőle tanulni, vagy nem. Lehet rajta nevetni, vagy nem. Nagyvonalakba' ennyi. :) [...] Sajnos elég lassan haladok, de a havi 1 poszt megvan:D So sorry, mindenkitől. Nyáron valamivel több sztori lesz. :)

Linkblog

Nowaday

2010.05.16. 15:03 | S.V. | 7 komment

Péntek este épp azon gondolkoztam, hogy milyen pozícióba fogok szexulaizálni a csajszikámmal, amikor megcsörrent a telefon. Teljesen elfelejtettem az esti partyt, meg, ha nem is felejtettem volna el, akkor is inkább a barátnőmmel lettem volna, mint hat részeg kannal.

De hát, nem hagyhattam ki a bulit, mert születésnapja volt a főnöknek, és elsírta volna magát, ha nem megyek el. Hívtam a Dzsít is, bár mostanában elég beteg dolgokat művel, de azért alapvető, hogy ő jön.

Megbeszéltük, hogy Teszkós piálást rendezünk ,mert hát az ösztöndíjjal a seggünket törölhetjük, az okosítás meg nem nagyon pálya mostanában. Mikor elindultam nem gondoltam arra, hogyan is kéne felöltözni, úgyhogy egy fekete pólót vettem fel, némi flitterrel díszítve. Azt írták a plakátra, hogy ModernElidzsönt, nekem meg teljesen kielégíti a feltételt. Mondjuk, szerintem ezt csak a nagyarcú „100-as karom van köcsög” csávók miatt írják ki, akik még alkohol nélküli is agresszívebbek, mint egy PitBull, meg a kisebbségi csávók miatt, akikről messziről látszik, hogy csak kötekedni meg nyúlni mennek be a partyhelyre.

A srácok felvettek valami inget, Dzsí még egy öltönyt is összekukázott. A Teszkó előtt jól ki is osztottak, hogy „mondtunk, hogy öltönybe gyere vazze”. Még soha nem esett meg, hogy nem engednek be valahova, és nem ez lesz az első…

Jól bevásároltunk, és meg is ittuk a piét, de meg is éheztünk, úgyhogy visszamentünk és a péksüteményeknél leparkoltunk. Elmajszoltunk pár almás pitét, meg pizzás csigát aztán mentünk is a partyba.

Akkora sor volt, hogy mire bementünk volna, már rég kijózanodunk. Még jó, hogy a Dzsí összeismerkedett a villamoson pár szöszivel, akik a sor elején álltak, és oda tudtunk pofátlankodni hozzájuk. Azért is volt fasza a dolog, mert éjfélig ingyen lehetett bemenni, azt nem mind1, hogy free vagy 1500 csak az, hogy bejussunk.

Még jó, hogy elég rendesen be voltam nyomba, mert az a zene, ami fogadott, attól alapesetbe hányni tudnék. Valami Árenbí-szerű cucc volt, a csajoknak nagyon táncolható, meg seggrázós téma, de nekem nem jött be egyáltalán. Dzsí elkezdett magának csajt keresni, vagánykodott az öltönyébe, meg leadta a csajoknak, hogy menő üzletember, azt kajálták is, mint a vattacukrot. El is tűnt a srác egy órára, és ha nem a WC-n hányt, akkor bizony nem alakulhatott rosszul az estéje. Bár, én helyből küldtem volna el a lányt, akivel összejött.

Megálltam a korlátnál a haverokkal és próbáltuk élvezni a muzsikát, de még egy szimfonikus zenekar is frankóbb zenét szolgáltatott volna. A passzivitásunk ellenére két kiscica odatáncolt hozzánk és megpróbáltak minket a tánctérre húzni. Még az is megfordult a fejembe, hogy valami fizetett-csajok, akik azért vannak, hogy feldobják a partyt, de mikor odatologatta a popiját a nadrágomhoz, akkor rájöttem, hogy nem csak táncolni szeretne. Először csak kicsit arrébb álltam, gondoltam leveszi, hogy nem kéne, de jött utánam, és dörgölőzött rendesen. Azt kicsit nehéz lett volna, elmagyarázni, hogy „nem azért vagyok itt, hogy összejöjjek valakivel, mert van barátnőm, és amúgy meg ha megtetszene egy csaj, akkor én mennék oda hozzá”, úgyhogy csak elővettem a telefonomat és mondtam neki, hogy: „figyu, ha erősen idedörgölőzöl betörhet az érintőképernyőm”. Hát, egy világ omlott össze a csajban, olyan csalódott fejet vágott, mint akitől elvették az alvós-maciját, de aztán vágott egy lenéző-fejet és odébb ment. Valószínűleg egy másik szint legtávolabbi pontjára, mert többször nem futottam vele össze.

Előkerült a Dzsí, és újult energiával adta az ívet a tánctéren. Néztek is a menőarcok, akiket kicsit sokáig hagytak a sütőbe, azt nem értették, hogy miért nem értük olvadnak a csajok. Pedig, még az új Lákoszt cipőjüket is felvették, biztos azt hitték, hogy teniszezni mennek, de a lányokat még ez sem hatotta meg. Pedig egy új Lákoszt cipőbe elmenni partyba nagyon menő dolog. Úgy látszik nem érte meg összetapostatni nekik, azt imádkozni, hogy komoly sérülése ne legyen a cipőnek.

Mondjuk, ha jutott volna még kess egy Lákoszt pólóra, meg egy slusszkulcsra is hozzá, akkor lehet, hogy eredményesebbek lettek volna, mert valljuk be, azért vannak olyan bigék, akik előnybe részesítik a zsetonos emberkéket. Na mind1…

3 csajszi táncolgatott körülöttünk, a többiek úgy gondolták, hogy érdemes felvenni a ritmust velük, hátha jó hangulatba hozzuk egymást. Mondjuk nekem már eleve nem tetszett, hogy az egyik a műkörmével próbálja nyomkodni az ÁjFónjának az érintőképernyőjét, és 20 percig írt egy rohadt SMS-t, amibe ennyi volt, hogy „gyere a DJ pulthoz”. A főnökre rendesen rácuppant az egyik, aztán nagy pechére visszamosolygott a lánynak, aki kezdeményezésnek vette a dolgot, és próbálkozott is utána. Már akkor láttam, hogy nem lesz semmi a dologból, mert nem jön be neki a csaj, de ezt csak úgy 10-20 perc után vázolta fel neki, amikor már úgy beleélte magát, hogy szerintem a házasságot tervezte a kicsike.

A legnagyobb esőben sikerült kimenni, de az éjszakai buszon legalább jól elbeszélgettem egy lánnyal, akinek adtam pár „jótanácsot”, úgyhogy most Veletek is megosztom azt, amit neki mondtam, így fair a dolog:

„Egy dologra nagyon figyelj, ha van egy pasid, és meg akarod tartani. A puncid legyen szűk, és minden rendben lesz. Minden más dologgal kompromisszumot tudunk kötni, de ezzel nem…És a legborzasztóbb az egészben, hogy nem szólunk, ha nem érezzük elég szűknek...”

Címkék: pina szex buli party csaj tánc szórakozóhely punci csajozás piálás csókolózás teszkózás

Könnyek

2010.04.03. 11:21 | S.V. | 14 komment

Mikor találkoztunk, úgy láttam, hogy könnyes a szeme. Nem tudtam, hogy a lányok ennyire-nagyon érzékenyek. Bár, mondjuk úgy nézett ki a nyakam, mintha valaki egész éjjel rajta lógott volna, és még nappal is, úgyhogy végül is érthetőek voltak azok a könnyek. Ebből meg nem nehéz levenni, hogy egész éjjel kentem a csajt, és a szerencsés nyertes ezúttal nem ő volt.

Én se csippoltam, hogy más csávó tologatja, csak én nem vettem ennyire komolyan a szituációt; illetve nem is ez a jó kifejezés, hanem inkább az, hogy próbáltam nem foglalkozni vele, meg majd úgyis kialakul a dolog.

Alapvetően nem vagyok ám egy rossz gyerek, csak ha megtetszik egy lány, akkor nem ismerek korlátokat. Legjobb persze, ha független, és úgy lehet nyomulni, de ha véletlenül pasija van, akkor bizony meg kell keresni azokat a pontokat, ahol nem forog rendesen a fogaskerék, ha értitek, hogy mondom.

Innentől fogva már csak idő kérdése, és ha sikerül közel kerülni hozzá, majd bebújni vele az ágyba, akkor már nem nagyon lehet elhibázni a dolgot. Kivéve akkor, ha nem használjuk ki azt, hogy a lány elbizonytalanodott. Mert ugye alapvető, hogy elbizonytalanodott a kapcsolatukban, de hajlamosak az emberek adni maguknak még egy lehetőséget, persze úgy, hogy a másiknak mélyen kussolnak a megcsalásról.

Szóval, ha már elbizonytalanodott (egy kósza csók, direkt-szájrapuszi is utalhat erre), akkor meg kell ragadni az alkalmat, hogy végiggondolja a szitut, de ne túl nyugodtan, és hideg fejjel, mert az „nekünk” nem lesz pozitív.

[…] A találkozás kicsit kínos volt, de lejátszódott benne a „folyamat”, és csókjelenettel zárult a felvonás. A barátjával szakított, mondhatnám úgy is, hogy könnyes búcsút vettek egymástól, ha pöcs akarok lenni; de mindegy is, a lényeg, hogy a gyerek felvette a szopóálarcot, amit eddig végül is, némi öniróniával, de én hordtam.

Mikor átjött a csajszi, és lefeküdt az ágyamba teljesen remegett a testem, de neki is, és megszólalni nem nagyon tudtunk; a remegést végül a hidegre fogtuk, persze mindketten tudtuk, hogy nem ez az oka.

A szemem könnyes volt. Odatettem a kezét az arcomhoz, hogy érezze. […] Párszor már bejátszottam, hogy ásítok egy-két embereset, aztán ettől bekönnyezek, és a csajok kezével meg letörlöm. Nagyon „frankó” hatást lehet elérni vele. Olyan „szeretlek” és „romantika-van” szitu lesz tőle […]

Próbáltam bemagyarázni magamnak, hogy most is ez történt, de ezek igazi könnyek voltak baszki, és nem az ásítástól jöttek ki.

Címkék: szerelem barátnő ásítás könnyek csókolózás csajom barátnő szerzés

Valami alakul... (3)

2010.03.09. 11:01 | S.V. | 10 komment

Rendesen rápörögtem a témára. Már a suliba is az karcolta az agyamat, hogy a csaj még mindig nem enyém, úgy egy-az-egybe. Valami konkrétan kötötte a csávójához, mert bármit csináltam, nem dobta ki a nímandot.

Azt flesseltem, hogy többet érzek a csaj iránt, mint Ő. Alapvető volt, hogy minden héten egyszer nálam alszik, vagy összehozzuk az alkalmat, hogy eksőn legyen, de valahogy megragadt a szitu szex-szinten. Elég rendesen idegesített, de próbáltam nem mutatni. Meg, néha láttam, hogy ő is kétségek között van.

Ugye nem rólam mintázták a tipikus jófiút, és ezt ő is tudta. Nem lehet valami könnyű megbízni bennem, kivéve abba, hogy időben kiveszem. Nekem sem volt okom elhinni, hogyha együtt leszünk, akkor nem fog félrekúrni, de valahogy szerintem már akkorára nőtt az egóm, hogy el se tudtam képzelni, hogy megcsalna engem. Ez a része le volt játszva a dolognak; képes voltam elnyomni magamba a kételyeket ezzel az egyszerű válasszal.

Láttam, hogy jól érzi magát velem, de mintha nem kerülnék közelebb hozzá. Teljesen beparáztam. Hiába viselkedtem ugyanúgy, mint eddig, az „előéletemen” nem változtathattam. Pedig, részben ez volt az, ami vonzotta bennem. A kaland.

Úgy néz ki, hogy ez visszaüthet, ha komolyabbra fordul a szitu. Már majdnem úgy éreztem, hogy úgy alakul, ahogy én szeretném, vagyis összejövünk, meg a csajszi is ezt kommunikálta felém, amikor kicsit sokkolt egy kósza hír. […] A legkockázatosabb módszert választottam, hogy eldöntsem a kérdést. Vagy elveszítem, vagy bejön.

Mikor megtudtam, hogy nem nagyon mer (akar) szakítani a barátjával, elhatároztam, hogy kicsit felgyorsítom az eseményeket. Én se vagyok kőből, nem bírom a bizonytalanságot.

A barátnője elmondta nekem, hogy mi a helyzet. Kis gondolkodás után elhívtam a csajt egy kis filmezésre, piálásra, amire nem tudott nemet mondani. Elég jól éreztük magunkat. Vagyis, engem annyira nem kötött le, hogy vigyorognom kell egész este, meg hallgatni a témázását, de az éjjel azért kárpótolt.

A sztorit elhintettem egy-két figurának, akik nem tudtak kussolni, meg hát, egy ekkora Nobel-díjas húzást nem is lehet magunkban tartani, ugye. Furcsa módon a barátnőjére haragudott, de rendesen, és nem rám. Akkor beszéltük meg először, hogy „mi a fasz legyen”, persze, miután lenyugodott.

Érezte, hogy mennyire szar, ha mással vagyok.

Címkék: szex csaj pasija van a csajnak

Valami alakul... (2)

2010.03.09. 10:05 | S.V. | 2 komment

Azon töprengtem, hogy vajon mi vonz ebbe a csajba? Van pasija, és ha összejönnék vele, akkor hogy bíznék meg benne? Elhessegetem a gondolatot, és inkább arra koncentráltam, hogy minél többet legyek vele, és kihasználjam a kapcsolatuk gyengeségét.

Nem lehet csak úgy elvenni valakitől a barátnőjét, főleg ha régóta vannak együtt. Mondhatnám, hogy azért tettem, mert beleszerettem a csajba, és ugye azzal a közhellyel élhetnék, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad, de nem ez az igazság. Nem szerettem belé. Viszonyt érzéseket keltett bennem. Nem akartam, hogy a pasijával legyen, de azt sem tudtam elképzelni, hogy velem járjon.

Bonyolult egy szituáció, úgyhogy, csak azt tudom javasolni, hogy ne akadjon senki össze olyan csajjal, vagy pasival, akinek párja van. – bár unalmas biztos nem lesz az élete. Mindenesetre, aki érzékeny, vagy könnyen kiborul, az hanyagolja a pályát, mert könnyen az idegosztályra kerülhet, vagy valami lelki segélyre, az meg ugye elég nagy szívás lenne.

Szóval, mint mondottam, igyekeztem kihasználni a gyengepontokat. Ezt csak akkor találja meg az ember, ha sokat van a csajjal, és a bizalmába férkőzik, de mégsem barátként. Nem egyszerű, amit most mondok, de azért kivitelezhető. Érezni kell mi az, ami a kapcsolatukból hiányzik, és ha te nem is tudod megadni, éreztetni kell, hogy benned megvan. Figyelsz rá. Elmész vele, ahova szeretné, és nem sírsz, hogy nem érek rá – időt szánsz rá. Kedves és vidám vagy, főleg, ha épp nincs a legjobb passzba a csaj. Persze, nem kell túlzásba vinni, de remélem azért ennyi bevezető elég volt.

A péntek volt a kedvenc napom. Mindig akkor találkoztunk. Túl sok közös programunk nem lehetet, mert ugye akkor megláthatnak, de azért egy-két helyre elmentünk.

Mikor itt aludt akkor nem is gondoltam volna, hogy bármi lesz. Lefeküdtünk egymásmellé, és mint két hülyegyerek, néztük a falat. Csókolóztunk és kicsit simogattuk egymást, majd újra néztük a falat. Aztán láttam, hogy itt nekem kell kezdeményezni, meg oldani a feszültséget, mert másképp ebből alvás lesz, akkor meg, baszhatom az egész szituációt, mert rendesen át fogja gondolni, hogy mit is tett. Az meg ugye nem jó senkinek, legalábbis nekem biztos, hogy nem.

Megfogtam a bugyiját és félrehúztam. Kicsit zavarba jött, de hamar nedves lett. Olyankor meg már ritkán gondolkodik az ember. Én sem vártam sokáig, hamar bevarázsoltam neki, és szemmel láthatóan nem volt ellenére.

Részletezni nem kívánom a szitut, nem is az e lényeg most. Sokkal inkább az, hogy mikor felkeltünk teljesen természetes volt az egész. Együtt reggeliztünk, aztán elkísértem a buszhoz. Én sem hoztam fel a történteket, meg ő sem. Olyan idilli volt a helyzet, vagy, hogy is mondják a „nagyok”.

Azt hiszem ez volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy ez a csaj kell nekem. És nem érdekel, hogy milyen árat fogok fizetni érte, ha értitek, hogy mondom.

Címkék: szex csók csaj csókolózás pasija van a csajnak mással jár

Valami alakul... (1)

2010.02.20. 19:20 | S.V. | 5 komment

A spanommal elég rendesen unatkoztunk egy órán, aztán sztorizgattunk, hogy kinek milyen csaj jött össze az utóbbi időben. Megettük az otthonról hozott szendvicseinket, miközben a tanár osztott, mer’ ugye hiába elitiskola, ha éhesek vagyunk, akkor nem fogunk arra várni, hogy kicsöngessenek.

Már annyira untuk a partycsajokat, hogy valami újat akartunk kitalálni. Abban a korszakomban voltam, hogy nem nagyon akartam megismerni új lányokat, mindent az elejéről kezdeni, meg úgyis lesznek hibái, amiket nem fogok szeretni, úgyhogy inkább nem is ismerkedem senkivel komolyabban. Ezen logika mentén haladva shorttime „kapcsolataim” voltak. A köznyelv egyéjszakás kalandoknak hívja, de ez szerintem annyira degradáló a lányokra nézve, hogy nem szeretem használni. Egy részük nem is tudja, hogy ez csak egyéjszakás lesz, mert tökmás van beadagolva nekik; másik részük meg nem is gondol bele, hogy csak arra megy ki a játék.

Szóval, a gyerek kitalálta, hogy szedjem fel az egyik osztálytársunkat. Furcsa egy ötletnek találtam, mert sosem gondoltam bele, hogy bármi lehetne köztem meg a csajszi között. Olyan visszahúzódó- nehezen megközelíthető fajta volt, pedig igen jócsajnak tartottam. Először nem is akartam belemenni a dologba, de mikor kiejtette azt a szót, hogy „fogadjunk” nem tudtam visszautasítani a felkérést.

Gyakorlatilag semmi ötletem nem volt, még arra sem, hogy hogyan kéne a közelébe férkőzni, mert a négy év alatt összesen kétszer beszéltünk, és akkor sem volt több pár mondatnál. Egy közös negatív cél azonban összehozott minket. Vagyis, találtam valami olyat, amit ő is el akart érni (vagy meg akart akadályozni) nekem meg mindegy volt, de mivel segítettem neki a bizalmába fogadott.

Először csak szünetekben beszélgettünk, meg a kiránduláson ült mellettem a buszon. Nem a könnyű-csaj fajtából származott, rendesen meg kellett küzdeni érte. Ezt még az is súlyosbította, hogy kanja volt, és nem párhónapja. Ennyire összetett problémával addig még sosem találkoztam.

Pár héttel rá megbeszéltük, hogy találkozunk sulin kívül is. Talán eleinte barátként tekintett rám, de igyekeztem elkerülni, hogy így legyen, mert csak a nyomorékok esnek abba a hibába, hogy haverságból-barátságból akarnak többet. Szerintem öngyilkosság az egész, mert a befektetett munka, idő elég jelentős, és egyáltalán nem biztos, hogy megtérül. Meg vannak lányok, akik a barátaikra nem tudnak utána úgy nézni, mint pasira.

Egy héten csak egyszer tudtunk találkozni, és akkor általában nálunk kötöttünk ki. Mivel volt közös előismeret meg a bizalom is kialakult nem volt nehéz kényes témákról sem beszélgetni, ugyanakkor érzékeltettem, hogy nőként nézek rá. Egy alkalommal megengedte, hogy fényképeket készítsek róla, és egészen késő estig ott maradt nálunk. Furcsálltam is, hogy nem akar hazamenni, vagy nem vetette fel tíz után, hogy kísérjem el valameddig; de hát ugye nem fogom erőltetni, hogy menjen el, ha nem akar.

Ez alatt az idő alatt volt lehetőségem sokat megtudni a kapcsolatukról, és megfigyelni a gyengepontokat. Ezt igazából nem szeretném részletezni, mert nem is lényeges; csak az a fontos tényező, hogy én próbáltam nem elkövetni azokat a bakikat, amit a barátja igen; vagy megadni azt, amire a srác nem volt képes. Na, itt nem a szexre kell gondolni, mert még csak vonzódtunk egymáshoz, kölcsönösen – és nem az a fajta lány, aki lazán félrelép. De hát nem is kell erőltetni meg siettetni, úgyis alakul magától.

[…] Nem volt otthon senki rajtunk kívül, sokkal oldottabb hangulatban tudtunk beszélgetni (persze, úgy alakítottam a helyzetet, hogy az ágyamon történjen ez a beszélgetés). Hasrafeküdt, én meg pár perccel később finoman ráültem a popsijára, és elkezdtem simogatni. Nem akartam tolakodó lenni, ha értitek, hogy mondom, de azért néha a fenekén is végigsimítottam a kezem. (Amíg nem ellenkezik a lány, addig nyugodtan lehet folytatni, de a tapasztaltabbak arcrezdülésből is levágják meddig lehet elmenni.)

Láttam, hogy még egy kicsit engedte volna, de inkább megálltam. Persze, ez is a taktika része volt, és nem azért mert olyan úriember vagyok; de ha látja, hogy nem nyomulok, mint az állat, akkor azt a benyomást kelthetem igen könnyedén, hogy vele kapcsolatban nem a szex áll a preferenciarendszer első helyén (természetesen tudatosítani benne, elég rendesen, hogy tetszik, bejön, nagyon-jócsaj. Ezt meg lehet tenni úgy is, hogy nem égeted be magad azzal, hogy „imádlak, szeretlek, akarlak és légy az enyém”, de erről majd később.

Ha ezt az érzést sikerül kelteni valakibe, akkor már igen esélyes, hogy összejön a dolog, és nem fogja megbánni. […] A tagmondat második része is fontos, mert ha megbánja, akkor cseszheted az egészet, mert többet nem fog veled szóba állni, legalábbis „úgy” biztos nem. […]

Melléfeküdtem és néztem az arcát, a szemét, a vonásait. Végül kikísértem a buszmegállóba, de ekkor már mindketten tudtunk, hogy valami alakul.

Címkék: csaj fogadás hódítás

A legjobb barátnőm

2010.02.08. 22:40 | S.V. | 5 komment

Volt egy lány az életemben, akire mindig számíthattam. Mindent meg tudtunk beszélni és jól éreztük magunkat együtt. Egy ideig azt hittem, hogy azaz egészséges modell, ha van egy csaj, akivel szexelek, és van Ő, akit kedvelek; de semmi több. Egy ideig meg azt gondoltam, hogy van egy csajszi, akivel járok és van Ő […] Tulajdonképpen, mindkét „modell” frankón működött, és így volt teljes az életem. Mert ugye az nem valami frankó, ha nincs egy lány, akivel megdumálhatom a kínos dolgokat. A barátnőmet meg hiába szeretem, vannak témák, amiket az ember nem beszél meg a nőjével.

Égészen addig teljesen működőképes volt a dolog, amíg egyszer át nem hívtam magamhoz. Vagyis, ez még nem volt olyan nagy meglepetés, meg terv szerint csak együtt reggeliztünk volna, ha jól emlékszem, de aztán DVD-zés lett a dologból.

Az első filmnél még meg sem érintettük egymást, csak feküdtünk-ültünk egymás mellett. Aztán valahogy közelebb kerültem hozzá, de csak simogatás volt meg egy kis ölelkezés. Aztán hazament. Én kikísértem a villamosmegállóba, és elment. A probléma csak akkor mélyült el, amikor elkezdtem azon agyalni, hogy milyen jó volt vele.

Délután felhívtam, és megbeszéltük, hogy másnap is átjön együtt reggelizni. Hozott is finomat, de nem is ettünk, csak beszélgettünk és újra filmet néztünk. Akkor már csókolózás lett a dologból. Megvártam míg ő kezdeményez, de nagyon akartam. Rövid ideig tartott az egész, mert elrántottam a fejem, és valami olyasmit habogtam, hogy „ne, nem szabad”; de olyan hevesen vert a szívem, hogy kb. fél óra gondolkodás után rámásztam a lányra. Ekkor rontottuk el az egészet, az addig felépített kapcsolatunkat.

Hiába próbáltam bárhogy helyrehozni a dolgot: „legyünk újra barátok” vagy „járjuk és jó lesz” valahogy egyik sem jött be. Nem örültem neki, ha nyomulnak rá, de valahogy ha találkoztunk feszültség alakult ki, a csend pedig kínos percekkel ajándékozott meg minket.

Ha valamit megváltoztathatnék, másképp csinálhatnék, akkor ez lenne az.

Címkék: csókolózás legjobb barátnőm barátság vége

Csaj meg a szkinhed pasija

2010.02.05. 15:20 | S.V. | 3 komment

Szokásos partynkat tartottuk a hétvégén és egy lightos bebaszás után be is mentünk a szórakozóhelyre. Elég gyenge volt, olyan punnyadós mindenki fullrészeg buli, de azért rázzák magukat az arcok, hányásig. Mert ugye alapvető, hogy a kis tininek, aki pár órával ezelőtt még szürcsölte a meleg kakót meg nézte a KártúnNetwörköt be kell hánynia a zsebpénzéből. Meg valami csajt is lőni kell, mert ugye az nem állapot, hogy már ivarérett az ember, de még csak a monitoron látott vaginát; már kérdés, hogy az átlagnyomik maradnak a kétdimenziós puncinál, mert a kispicsáknak azért nyújtani kell valamit, ugye. Ha mást nem is két koktélt az arcukba, meg némi kedvességet. De bizony az is megeshet, hogy olyan kislányba fut az ember, aki a 3. randi után engedi, hogy egyáltalán megcsókold. Az sem normális. De az első példa se.

Na mind1, most nem elemezgetni jöttem, csak elmesélni a sztorit. Végül találtam egy egész csinos szőkét, aki a barátnőjével táncolt és elég határozottan közeledtem felé, közben szemeztünk, és mosolyogtam. Elég egyértelmű jelzéseket adott, hogy bejövök neki, így magamhoz húztam és lecsekkoltam a formáit is. 3 perc nem telt el, de a popsija már a kezemben volt. Teljesen hihetetlen. Már terveztem, hogy milyen pozícióban teszem magamévá.

Egészen addig idilli volt a szituáció, amíg egy nálam kétszer akkora csávó, aki nettó kopasz, el nem kezdett közeledni hozzánk, és elég idegesnek tűnt. Amikor megláttam rögtön elengedtem a csajt, de mivel valószínűleg ő látott meg előbb, kimagyarázásra esélyt sem láttam. Már készültem a verésre és azon gondolkoztam, hogy mivel fogom elütni a következő két hetet, amíg nem megyek ki az utcára, vagy, hogy mit lehet csinálni felvő gipszben.

Már majdnem itt volt a szkinhedarc, amikor a spanom elkapta a karomat, és úgy csinált, mintha konkrétan lesmárolt volna, de azért mégsem. :) Olyan színpadi csók volt, de igen hatásos, még én is majdnem elhittem. Aztán megfogta a kezem, és elmentünk. Úgy, kézen fogva. Még visszanéztem, a csávó tátott szájjal nézett minket, a csaj arcát meg nem is tudtam megnézni. Nem is akartam. A szituáció pár percig hihetetlen gáz volt, de megúsztam.

Na, ilyen csajok is vannak basszus, elfelejtenek szólni, hogy itt a kanjuk, azt mikor megjön, gondolom azt mondják, hogy „ő nyomult rám…”. Legyetek óvatosak srácok, ez a nap tanulsága. :)

Címkék: buli csaj csajozás pasija van a csajnak

Összefoglaló, a picsába: Kezdeményezés a nőkkel

2010.01.29. 20:52 | S.V. | 5 komment

Na, ennek a posztnak az a sztorija, hogy írni akartam egy kommentet, ami több volt, mint egy oldal erre rosszkor nyomtam egy bekszpészt, azt elszállt az egész. Eddig kevés szó esett az ismerkedésről, a kontaktusteremtésről, de most pótolom ezt a hiányosságot, reméljük. ;)

Szóval, az első és egyetlen szempont, ami meghatározza az egész szituációt, meg a történet folytatását is, hogy mit is akarunk a leányzótól. Csak egy kis kalandot, egy kis csókpartyt, szexet vagy valami hasonló kielégítő dolgot, vagy komoly, hosszabb kapcsolatot; szerelmet, társat találni.

Ami nem elhanyagolható dolog még, hogy a lány mit akar. Ha már sikerült kapcsolatot teremteni a kiszemelt példánnyal, akkor őt is nagyjából ebből a két szempont közül valamelyikbe lehet besorolni. Bár a csajoknál ez nem ennyire egyértelmű, és beszélgetés közben is alakul a véleményük, összképük rólunk. Nekünk kb. eldöntött a cél, általában.

Akkor kezdjük is. Ugye az első lépés, hogy odamegyünk a lányhoz. Ezt nem baj, sőt kifejezetten pozitív, ha megelőzi egy kis szemezés, mosolygás vagy csak egy rövid összenézés. Az első szó, amit általában kiejtünk, az a "szia". Elég fontos szó. a Helló meg a Csá kifejezetten szar, meg nem is szeretem, és a csajok is jobban bírják a sziát, még ha nem is vallják be. A "szia csajszi" vagy hasonló köszönés meg kicsit sok, de akkor belefér, ha volt egy hosszabb szemezés, és a csaj megjelenése is okot ad erre, ha értitek, hogy mondom. :)

Erre ő is visszaköszön, esetleg vissza is kérdez, aztán már működik is a beszélgetés. Ha nem kérdez vissza, akkor kell találni egy tök áltagos témát. Ha iszik valamit megkérdezhetjük, hogy mi az, vagy ha gavallér arcok vagyunk meghívjuk még egyre, de annak is nagyon tudnak örülni, ha magunknak veszünk egy ilyet és jól megdicsérjük az ízlésüket. Nagyon szeretik a lányok, ha beszéltetjük őket. Különös egy összefüggés, de tényleg így van.

Kurvára igaza van Kártmennek abban a részben, mikor tanácsot ad a mozgássérült gyereknek, hogy hogyan is kell csajozni, szóval el lehet fogadni a Kártmen-dogmát, csak kicsit lájtosabban kell kivitelezni. Na, térjünk vissza, a rövid kis kitérő után.

Beszélhetünk még az egyetemről, mit csinál, hol dolgozik, dolgozik-e mellette, kivel van itt, mennyre fasza ez a hely (ne szídjuk a helyet, még akkor se, ha szar a buli, mert ő valószínűleg azért van itt, mert szereti a helyet...ehhez azért nem kell nagy ész, ugye), ja, és az sem utolsó, ha meg tudjuk dícsérni, hogy milyen szép franciára van kifestve a körme. Csodálkozni fog, hogy honnan tudjuk mi az a francia, és elmosolyodik, de szerintem ez is egy jópont.

Ha ül egy asztalnál, akkor ugye a "szia leülhetek?" duma a legalapvetőbb, ha rögtön el akarjuk hívni táncolni, az se baj, de akkor lehetőleg ne üljön. Mert egy vadidegen kevdéért nem fog felállni és főleg nem táncolni vele.

Kicsit visszakanyarodnék az elejére. Alapvető, hogy létezzen és éljen az emberben egy egoizmus, de ez az egoizmus ne látszategó legyen, mert az 50 kilós csávó, akik bizonygatják, hogy milyen erősek, apró disszonanciát fog kiváltani. Szóval, ha nincs az emberben egó, akkor azt a csaj is észre fogja venni, és Te is észreveszed, hogy észrevette, aztán abból "nagybeégés" lesz. Dzsí egyébként azt tanítja, hogy le kell szarni a beégést, mert mindenki beég párszor, és amúgy meg úgysem találkozol többet a csajjal igen nagy valószínűséggel, szóval, nem baj ha beégsz. Én azért nem szeretek. Bántaná az egómat. :) De ha nem kezd el az ember próbálkozni, akkor 20-25 évesen is ott fog tartani, hogy akivel ágybabújuk az csak a szüzessége lesz. Ekkorra már szerintem kialakul a skizofrénia nő nélkül, aztán, mint abba a gyökér filmbe a faszával fog beszélgetni az ember, vagy skizóbb esetbe a "szüzességével".

Folytatva az elemzést: Ha nem akarunk semmi komolyat a lánytól, akkor Dzsí haverom szerint a vetítés az igazi megoldás. Én is tudom javasolni a dolgot, bár sosem alkalmazom. A lényeg, hogy beadhatod a csajnak azt is, hogy kanadaiak a szüleid, Te meg svájcba tanulsz és tolod a PhD-dat, aztán ha hazajössz végleg szuperagysebész-miniszterelnök leszel. És mikor előkapod az 5800s telódat hozzá, akkor a dolog teljesen működőképes tud lenni, ha van egy kis vetítési tapasztalata az embernek. Persze belejátszik az is, hogy a lány mit akar. Ha komolyabbat, akkor is tud változni a véleménye időközben, ha látja mennyire izgalmas vagy illetve sikerül elhitetni Vele, hogy te is komolyat akarsz. Ez kicsit nehéz, de ha elég komolyan veszitek a "Vele" szavamat, akkor menni fog. Tehát, tisztelni kell és nagyon odafigyelni rá, megjegyezni amit mond, és visszaidézni, ha úgy adja magát a szitu.

Ha komolyat akarunk és ott állunk a tánctéren, akkor is meg KELL kérdezni, hogy van-e kedve táncolni, kivéve akkor, ha már szemeztetek előtte, akkor legávható, hogy akar. Tánc közbe kis beszélgetés, de még itt is fontos, hogy nem kell végigtaperolni a lányt tetőtől-talpig, kivéve, ha ő kezdeményez(get). Akkor aztán mehet rendesen a tudomány.

Utána meginni egy-két piát, és táncolni egyet újra. Akkor már lehet vagányabban "tolni", és ha rendesen sikerül befűzni a lányt, akkor annak a vége egy ÁGY, ha értitek, hogy mondom. Nagyon röviden sajnos most ennyi, de remélem használható lesz a poszt.

Címkék: buli lány party ismerkedés csajozás kezdeményezés egyéjszakás kontaktus barátnő szerzés

Kirándulás vidékre

2010.01.27. 11:03 | S.V. | 9 komment

A spanok kitalálták, hogy mekkora lenne, ha elmennénk valahova vidékre, és tartanánk egy fasza kanbulit. Első körben semmi kedvem nem volt az egészhez; a lúzerek összejövetelének szoktam tartani az ilyesmit. Ez olyan, mint a focimeccs nézés, vagy a fiúval moziba járás…annak se láttam soha értelmét. Csak ez 3 nap focinézés.

Végül addig baszogattak, amíg belementem a hülyeségükbe, és elmentem velük. Már a vonaton elkezdtük az alapozást, úgyhogy mire leértünk a kibérelt házikónkhoz, már „jól” néztünk ki. A környékkel nem volt semmi baj, olyan kisváros féle lehetett, templommal, kocsmával meg egy diszkónak nem nevezhető szórakozóhellyel. Bár már az egész város ki volt plakátolva, hogy valami nagy Dj jón Budapestről, és hű. Képzelhetitek, hogy mennyire fel voltam dobva a dologtól.

A társaság fele már délután megfürdött a patakba, amibe pár órával azelőtt bele is vizeltek. Valahogy nem sikerült erre a szintre eljutnom, egyre jobban vártam az estét. Ha egy nap kifejezetten szar, és lesz még valami, ami annyira nem szar benne, akkor az eléggé felértékelődik, és elkezdi várni az ember, vagy valami ilyesmi.

Összekaparták magukat a srácok, és felvették a legjobb ruhájukat. Mikor leértünk a helyre, már útközben szólítgattak minket a kispicsák, bár ez lehet betudható annak is, hogy végig hangosan kiabálva mentünk az úton.

A város nagyon szép volt, még így „részegen” is. Budapesthez képest nagy meglepetés a sok fa, bokor, földút; de összességében bejött a dolog. Csak a földút nem…hát ja, akkor értettem meg, hogy az ottaniak miért vannak olyan szar cipőbe mindig. A Lacostének nem tesz jót a földút.

Már készítettem a pénztárcám, hogy jattoljak a sztájlisztnak, de legnagyobb meglepetésemre free volt a party. Nahát, itt pesten még a legótvarabb helyen is 100 Ft volt a beugró, most meg 300, ha jól tudom. Semmi FaceControll vagy hasonló, boldog-boldogtalan ott partyzott, de összességében mégis sikerült jó hangulatba kerülni.

Hoppá, megláttam a csajszit, aki beszólt nekünk útközben. Egy asztalnál ült a barátnőivel, és melankólikus hangulatba csapatták a vodkanarancsot, meg  a viszkikólát. Nem vesztegettem az időt, odamentem hozzájuk, és megkérdeztem a csajt, hogy leülhetek-e? Aprón kimosolyogtak, hogy milyen gyökér csajozós duma ez, de mondták, hogy persze, nyugodtan.

Pár perc elteltével megkérdeztem a kislányt, hogy eljön-e velem táncolni egyet. Legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy nem. WTF? Egy csaj aki nemet mond nekem? Mi a picsa… Akkorát blokkoltam, mint még addig talán soha; de azért nem hagytam ennyibe a helyzetet.

Kérdeztem, hogy: - miért nem?

-nem táncolok, nem szeretek táncolni.

-akkor, csak gyere ki velem a disco elé, beszélgessénük.

Ránézett a barátnőire, aztán mondta: -oké, várj meg kint.

Kimentem, aztán vártam, hogy utánam jöjjön. Gondolom még jól kibeszéltek és ellátták a csajt némi hasznos infóval. Pár perc múlva már kint is volt. Gyújtottam egy Black-et, amire rendesen rápörgött ő is, hogy milyen jó illata van meg minden. Adtam neki egyet, hát úgy örült, mintha megnyerte volna a fődíjat a Vágónál. Néha kis dolgokkal is lehet örömet okozni, úgy látszik.

Kis idő múlva, mikor már kellően messze sétáltunk a diszkótól, (kicsit besétáltunk az erdőbe,) és bensőségesebb lett a hangulat megcsókoltam. Utána megkérdeztem, hogy: -nem haragszol?

-nem dehogy…nem…

Mire kimondta már az ujjaim a puncijánál jártak. És egy pár nyögés után úgy láttam helyesnek, ha megadom neki, ami jár, ha értitek, hogy mondom. Ilyen érzésem még sosem volt, és azóta sem éltem át hasonlót. Egy szinte ideges csajszival, egy erdőben szexelni elég meredek.

Reggelig együtt voltunk, aztán kikísértem a buszmegállóba, mert mint utóbb kiderült egy másik közeli faluban lakik. A problémát csak az jelentette, hogy fogalmam sincs, merre kell visszamenni a szállásra, de igazából pontleszartam. 3-4 kilométer séta, alvás nélkül...de még ez is belefért.

Címkék: pina szex buli party csaj nyár szórakozóhely punci piálás ujjazás egyéjszakás

Egy kis buli

2010.01.26. 11:41 | S.V. | 2 komment

Dzsível szokásos vodkanarancsunkat szürcsölgettük, és azon gondolkoztunk, hogy hova érdemes elmenni partyzni egy nagyot. Hosszasan elemeztük a belvárosi szórakozóhelyeket, és arra az álláspontra helyezkedtünk, hogy mindenhol csak bebaszott csajokkal találkoznánk, meg úgyse lehet buliba olyan nőt összeszedni, akivel még járnánk is utána.

Elindultunk egy egyetemnek a partyhelyére, hátha az egyetemista csajok jobban adják. Vagy mutatnak valami frankó dolgot. Már ha értitek, hogy mondom.

Na, a fősulis meg egyetemre járó picsák aztán rendesen ki voltak rittyentve, mindegyik azt hitte magáról, hogy ő szarta a világot, minimum; Az egoizmustól forrott a levegő. Egészen eddig azt hittem, hogy én vagyok a beképzelt, egoista, és adom a csajoknak az ívet, de ezek a nők elhitették velem, pusztán a nézésükkel, hogy ők azok, akik lefektetnek, kihasználnak és HARRR…

Szóval, táncolgattunk, iszogattunk, és közben olyan jeleneteket hesszeltem (na nem készakarva, hanem csak úgy előttem játszódott le a jelenet), hogy egy csajt 3 csávó végigsmárol meg lecsekkol tetőtőltalpig. Eddig a rokkerekről hittem, hogy igénytelen vadállatok, de ezekután…persze, róluk még mindig azt hiszem, hogy azok.

Dzsí már rendesen egy csaj seggébe volt, mikor én még csak vadászgattam, de aztán megtaláltam a tökéletes példányt. Kék szem, szőke haj, szép arc, kerek fenék….és amikor a hasához értem fel kellett dolgoznom, hogy van egy kis hasa is. Egy pillanatra elgondolkoztam, hogy akkor inkább hagyjuk a dolgot, és keressünk egy másik leányt, de végül kompromisszumot kötöttem.

Fogtuk a csajokat, vagy ők fogtak minket, és elvittek minket a Dzsíhez, és bizony elég rendesen ellátták a bajunkat. Pedig tökre azt hittem, hogy én vagyok a domináns. Egyébként, sokkal többet vártam tőle…

A részletekbe nem mennék bele, de ekkor rájöttem: az biztos, hogy nem a csaj/pasi kora határozza meg, hogy a milyen jó az ágyban.

 

Címkék: buli party egyéjszakás egyetemista csaj