Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

GyereXerelem? Szex? mind2... "Szex on dö bi(t)cs"

A blog a fiatalságom morzsáiról szól, a lányokról akikkel kapcsoaltba kerültem. :) Lehet belőle tanulni, vagy nem. Lehet rajta nevetni, vagy nem. Nagyvonalakba' ennyi. :) [...] Sajnos elég lassan haladok, de a havi 1 poszt megvan:D So sorry, mindenkitől. Nyáron valamivel több sztori lesz. :)

Linkblog

13. szülinap: A harmadik

2009.07.03. 15:01 | S.V. | Szólj hozzá!

Most már nagyon nagyfiú lettem, ugyanis megéltem tizenhárom egész évet. Mondjuk, ha beleszámítanánk azt az időszakot is, amíg édesanyám hasában vártam, hogy kijöjjek, akkor már több lennék, mint 13, de hát ugye hivatalosan a születésemtől fogva 13 évet éltem meg. Fantasztikus nyári nap volt, a nap tűzött, a Balaton parton szürcsöltem a jégkását és még hagymás chipszem is volt, annyira nagyon menő voltam. Az ember ennyit megérdemel a születésnapján, ugye. Összegyűlt az egész rokonság erre a hatalmas-fergeteges ünnepségre, nagymamától kezdve az unokatestvérekig mindenki. Elég laposan indult a buli, még alkoholt sem voltak hajlandóak adni nekem és a cigijükből sem szívhattam. Pedig 13 évesen már azért tekintettel lehetnének rám.

Nagyfater lökte a dumáját az iskoláról, nagymuter meg a kajával volt elfoglalva. Unokatesóimmal meg játszottunk valami társasjátékot, azt hiszem a Hotelt. Úgy fél óra után már halálra untam magam, képzelhetitek, hogy milyen izgalmakban lehetett részem a következő három órában. Hát ja, semmilyenben.

Vacsora után, amikor a felnőttek már rendesen az alkohol hatása alatt voltak, azt gondoltam, itt már nem lesz semmi faszadolog. Végül is, örülhetek, hogy kávét kaptam reggel, és nem mondták, hogy „kicsi vagy még ehhez”. Ezzel a lendülettel le is akartam zárni ezt a napot, amikor egy apró reménysugár látszott villanni az unalmas sötétségbe.

Mégpedig, a felnőttek közölték, hogy nincs elég ágy, úgyhogy én az unokatesómmal fogok aludni, egy ágyban, úgy sem foglalunk valami nagy helyet. Ezt már fél sikernek is értékelhetjük akár. Olyan 11 órakor lefeküdtünk aludni, de a felnőtteknek még nyomuk sem volt. Kint hangoskodtak, tüzeskedtek, élvezték a bulimat. Én sem tétlenkedtem sokáig, kicsit közelebb bújtam a lányhoz. Annyira jól sikerült az a közelebb bújás, hogy még csókolóztunk is. Nem érdekelt túlságosan, hogy néminemű rokoni szál köt a leányzóhoz, végtére is alig ismertem, csak pár alkalommal futottunk össze hasonló rendezvényeken. Szóval, a csókolózás után úgy gondoltam, hogy veszélyesebb vizekre is evezhetünk, ha nincs ellenére a csajszinak. Úgyhogy, a pornófilmekből már jól ismert technika szerint szépen a melle közé helyeztem a szerszámomat, és pár perc elteltével rendesen eltaláltam az arcát a harci-lövedékkel. Ezek után meg sem tudtam mozdulni, és magamról sem tudtam túl sokat, és elaludtam. Reggel visszagondolva az eseményekre, talán nem kellett volna elaludnom (?), de mai fejemmel (20 db évet megélve) tudom, hogy jó „döntés” volt, még ha nem is én döntöttem, hanem a fáradtság.  

A bejegyzés trackback címe:

https://szexisztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr271224616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: szex döntés buli fáradtság unokatestvér mellszex 13. szüleésnap harci lövedék
süti beállítások módosítása